Scut motor metalic

INTREBARI FRECVENTE 

 • SCUTUL ESTE REZISTENT?

Da, el este mult mai rezistent decât unul de plastic. Datorită formei și prinderii, la un impact major cu un obiect dur opune rezistența nepermițând apropierea lui de piesele protejate de el .

 • NU ESTE PREA GREU?

Un scut, în funcție de autoturism și de prinderile lui, cântărește între 3 și 7 kg. Este exact ca și când ați avea un bagaj de 10 kg în mașină. El este perfect conceput ca mărime și greutate pentru mașina pe care se va monta.

 • NU SE SUPRAÎNCĂLZEȘTE MOTORUL?

Nu. Scutul nu influențează cu nimic temperatura motorului. Temperatura motorului este influențată de ventilator și termostat. Scutul are din fabricație găuri de aerisire. Multe mașini sunt mult mai închise cu scuturile de plastic din fabrică iar plasticul nu este bun conducător de căldură, în schimb metalul da.

 • CUM MONTEZ SCUTUL?

Scutul se livrează împreună cu schița de montaj în care este reprezentată poziția fiecărei piese, poziția fiecărei prinderi și din ce este format kitul de prindere . Montarea scutului este foarte ușoară și fără a intervenii asupra mașinii cu modificări iar prinderea scutului se face în locurile tehnologice lăsate de fabricant.

Se întamplă aproape zilnic să dăm întro groapă în mijlocul șoselei, să lovim o bordura mai înaltă nefinalizată sau să ne trezim pe un drum cu încrețituri ale asfaltului.
Toate acestea reprezintă pericole atât pentru integritatea mașinii cât și pentru siguranța călătoriei.
Scuturile de motor au rolul de a proteja motorul și baia de ulei de avarii și deteriorări în cazul lovirii sau ciocnirii cu un obiect dur.
De asemenea, scuturile motor au rolul de a menține curat motorul deoarece apa și noroiul de pe asfalt pot afecta instalațiile auxiliare ale motorului sau pot ajunge în rulmenți, curele și reduc viabilitatea acestora.
Pentru mai multe detalii întreabă mecanicul tău din service.

RECOMANDĂRI
Din cauza drumurilor proaste, obiectelor aruncate la întâmplare pe carosabil, circulației pe drumuri de munte și de țară pietruite și nu numai – este util scutul metalic scutindu-vă de cheltuieli aferente unei avarii la baia de ulei sau chiar la motor.

Ai nevoie de scut motor metal ? Intra si verifica oferta noastra aici:

Beneficii pe care le primesti daca vei fi clientul nostru:

 • livrare rapida si transport gratuit la comenzi peste 100 lei
 • consiliere tehnica specializata pentru a primi oferte de pret corecte
 • cadouri la fiecare comanda
 • daca ne recomanzi primesti pana la 25 % reducere la fiecare comanda
 • gama variata de produse de la piese auto, accesorii, uleiuri si lichide de intretinere, piese moto si consumabile, scule auto si echipamente
 • multiple modalitati de plata
 • un partener de incredere care iti va fi intotdeauna de ajutor

Cere oferta de pret pentru scut motor metal consilierilor tehnici specializati si vei primi raspuns in cel mai scurt timp

Cere oferta acum!

Citeste si alte articole interesante din domeniu auto.